Tomac: Orice politician critică Ucraina, UE şi NATO, trebuie să ştiţi, face propagandă Kremlinului

„Orice politician şi nu numai auziţi că va critica Ucraina, UE, SUA şi NATO, nu-i mai daţi a doua şansă, trebuie să ştiţi că acel personaj face asumat propaganda pro Kremlin”, afirmă eurodeputatul Eugen Tomac: „Este o luptă deschisă între bine şi rău. Atât”.

244 afișări
Imaginea articolului Tomac: Orice politician critică Ucraina, UE şi NATO, trebuie să ştiţi, face propagandă Kremlinului

Tomac: Orice politician critică Ucraina, UE şi NATO, trebuie să ştiţi, face propagandă Kremlinului

„România este expusă enorm. În interior, politicienii subminează cel mai mult rezilienţa noastră în faţa acestor ameninţări directe. În mod special, pentru că politicienii care ne conduc una spun şi alta fac. Au alocat 2,5% din PIB pentru apărare, dar au cheltuit doar 1,58% din PIB pentru armată. Ceea ce pune ţara într-o situaţie absolut ridicolă şi greu de explicat oricui în NATO şi UE. Într-un asemenea situaţie să-ţi depui dosarul de admitere la şefia NATO, spune multe despre cel ce îşi caută un nou job. Mai avem şi un braţ activ în politică care s-a angajat fără perdea de partea Rusiei în acest front împotriva Uniunii Europene, împotriva NATO şi evident împotriva vecinilor ucraineni cu care noi am avut o relaţie rece până în 2022, dar ei astăzi merită toată empatia şi susţinerea noastră. Orice politician şi nu numai auziţi că va critica Ucraina, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii şi NATO, nu-i mai daţi a doua şansă, trebuie să ştiţi că acel personaj face asumat propaganda pro Kremlin”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Liderul PMP afirmă că „nu există a doua opţiune, ci este o luptă deschisă între bine şi rău. Atât”.

„În acest an plin de alegeri, puţini vor vorbi despre apărare, război, dezinformare sau ameninţări ce privesc România şi R. Moldova. Eu însă cred că este bine să discutăm şi să căutăm soluţii. Una dintre ele este să alocăm minim 3% din PIB pentru apărare. Înzestrarea Armatei trebuie să fie prioritate zero, aşa cum fac şi alte ţări care se gândesc cu îngrijorare şi totodată responsabilitate la ziua de mâine, nu doar la alegerile de azi”, încheie Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici