Tomac: Rezoluţia care deschide calea spre repararea unei nedreptăţi, aprobată în PE

Rezoluţia care cere Parlamentului European să analizeze posibilitatea şi modalitatea de a interveni în procesul deschis la CJUE împotriva Consiliului UE pe tema aderării României la Schengen a fost aprobată, anunţă eurodeputatul PMP Eugen Tomac.

437 afișări
Imaginea articolului Tomac: Rezoluţia care deschide calea spre repararea unei nedreptăţi, aprobată în PE

Tomac: Rezoluţia care deschide calea spre repararea unei nedreptăţi, aprobată în PE

„Chiar acum a fost votată, cu 526 voturi pentru, 57 voturi împotrivă şi 42 abţineri, Rezoluţia care deschide calea spre repararea unei nedreptăţi. Austria a blocat în mod abuziv accesul României în spaţiul Schengen şi acest lucru trebuie corectat de urgenţă. De aceea, Rezoluţia cere Parlamentului European să analizeze posibilitatea şi modalitatea de a interveni în procesul pe care l-am deschis la CJUE împotriva Consiliului UE”, anunţă Eugen Tomac.

El precizează că textul documentului „este foarte explicit, corect şi recunoaşte că România este discriminată”.

„Iar acest lucru nu poate şi nu trebuie tolerat. Felicit iniţiatorii acestui demers important pentru România şi mă bucur că acesta a avut parte de suport major. Lupta nu se termină aici. Avem un proces de câştigat! Dreptate pentru România în Schengen”, încheie Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici