Traian Băsescu a spus ce planuri are după finalizarea mandatului de senator

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, a declarat, sâmbătă seara, la o emisiune TV, că nu va candida la alegerile europarlamentare, afirmând că vrea să-şi termine mandatul de senator, iar după aceea să-şi scrie memoriile.

5324 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu a spus ce planuri are după finalizarea mandatului de senator

Traian Băsescu a vorbit despre planurile de după finalizarea mandatuluio de senator. La Bruxelles nu mă voi duce

„Am 67 de ani, îi împlinesc în noiembrie. Vreau să îmi termin mandatul de senator şi cu asta să mă apuc - vă tot, că-mi scriu memoriile... Când să mi le scriu?! Prefer să le scriu de aici”, a afirmat la România TV Traian Băsescu.

El a respins ideea de a candida doar pentru a ajuta partidul, ca apoi să renunţe la mandat.

„Pot să-i sprijin şi fără să fiu pe listă, dar la Bruxelles nu mă voi duce”, a adăugat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici