Traian Băsescu cere DEMISIA „mumiei de la MAE”: Activitatea României la nivel internaţional este zero

Fostul preşedinte Traian Băsescu a cerut, luni, demisia ministrului de Externe, Teodor Meleşecanu, susţinând că activitatea României la nivel internaţional este „zero”, iar ”mumia de la MAE” trebuie schimbată.

4255 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu cere DEMISIA „mumiei de la MAE”: Activitatea României la nivel internaţional este zero

Traian Băsescu cere DEMISIA „mumiei de la MAE”: Activitatea României la nivel internaţional este zero

„Schimbaţi mumia de la MAE! România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar după Mineriada din Iunie 1991. Cu certitudine sunt elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru. În acelaşi timp este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism”, a scris senatorul PMP Traian Băsescu pe Facebook.

Senatorul PMP a subliniat că România se poate confrunta cu neîncredere din partea partenerilor externi.

„Din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major. În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE a liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe.Pentru politica externă a României este <Extremă Urgenţă>", a completat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici