Traian Băsescu, la sediul de campanie. Ce le-a oferit preşedintele suspendat jurnaliştilor

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a ajuns miercuri, după ora 13:00, la sediul său de campanie din strada Comăniţa 9, în care a intrat fără să dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

4033 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, la sediul de campanie. Ce le-a oferit preşedintele suspendat jurnaliştilor

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am avut ceva treabă şi nu am putut să ajung mai devreme", a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, înainte de a intra în clădire.

Membri ai staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu au adus două umbrele de protecţie antisolară jurnaliştilor care stau în stradă în faţa sediului.

Preşedintele Băsescu le împărţise marţi după-amiază jurnaliştilor apă şi fructe.

La această oră, la sediul de campanie se află foştii săi consilieri prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, fostul purtător de cuvânt Bogdan Oprea, precum şi democrat-liberalul constănţean Dorel Onaca.

În cursul zilei de miercuri este aşteptată şi o inaugurare oficială a sediului de campanie, ocazie cu care jurnaliştii vor fi invitaţi înăuntru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici