Trump, invitat în România de liderul PMP. Consilierul preşedintelui SUA: „Mă voi gândi serios”

Preşedintele PMP Eugen Tomac, aflat într-o vizită la Washington, s-a întâlnit cu Kellyanne Conway, consilierul preşedintelui SUA, şi a adresat o invitaţie liderului de la Casa Albă, Donald Trump, de a veni în România. Aceasta i-a răspuns că se va gândi serios la propunerea „care sună bine”.

199 afișări
Imaginea articolului Trump, invitat în România de liderul PMP. Consilierul preşedintelui SUA: „Mă voi gândi serios”

Trump, invitat de Eugen Tomac în România. Consilierul preşedintelui SUA: „Mă voi gândi serios”

„Doamna Kellyanne Conway a condus campania Preşedintelui Trump pentru prezidenţiale şi în prezent este consilier al Preşedintelui Statelor Unite. Am avut bucuria de a discuta despre România şi i-am transmis cu acest prilej preşedintelui Trump invitaţia de a vizita România. Mi-a răspuns diplomat: «Mă voi gândi serios la această propunere de a vizita ţara dumneavoastră, este o propunere care sună bine». Trebuie să avem mai multă încredere în noi!”, a scris Eugen Tomac, luni, pe Facebook.

Liderul PMP s-a aflat zilele acestea la Washington unde a participat la conferinţa de sâmbătă a Comitetului Conservator pentru Acţiune Politică (CPAC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici