Trump şi valiza nucleară. Cum s-a realizat transferul codurilor celei mai puternice arme din lume

  • Transferul valizei care conţine coduri nucleare s-a făcut altfel decât până acum
  • Donald Trump a plecat cu valiza, în Florida
  • Joe Biden a primit şi el o servietă, a cărei card s-a activat după jurământ
5246 afișări
Imaginea articolului Trump şi valiza nucleară. Cum s-a realizat transferul codurilor celei mai puternice arme din lume

Sursa foto: profimedia

 

efuzul lui Trump de a da ochii cu Biden a adus şi o altă premieră. Transferul codurilor nucleare s-a făcut altfel decât până acum.

Valiza care conţine materialele necesare pentru a declanşa un atac nuclear se înmânează personal, de la un preşedinte la altul. De data aceasta, Trump a plecat cu valiza în Florida, unde  şi-a petrecut ultimele ore de mandat.

Biden a primit şi el o servietă, a cărei card s-a activat în momentul în care şi-a depus jurământul.

Începând de astăzi, Donald Trump are dreptul la o pensie anuală de 221.400 de dolari şi beneficii care pot ajunge la un milion de dolari pe an, relatează CNN.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici