Tudose, despre guvernanţi, pe tema vaccinării: „Îs nebuni, pur şi simplu”

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose comentează ironic afirmaţia premierului Florin Cîţu, care spune că nu i-a văzut pe primarii PSD sau liderii sociali-democraţi că se implică în campania de vaccinare: „Îs nebuni, pur şi simplu”.

1893 afișări
Imaginea articolului Tudose, despre guvernanţi, pe tema vaccinării: „Îs nebuni, pur şi simplu”

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Eu cred că ne pregăteşte ca, zilele viitoare, să ne acuze că tot din cauza noastră a ploauat foarte tare în ultima perioadă. Este evident că atunci când lumea se bătea să se vaccineze a fost meritul lor, iar acum, când nimeni nu mai vrea datorită campaniei absolut penibile pe care o face guvernul, că guvernul răspunde, e de vină opoziţia. Mai are să vină dl. Cîţu să spună că şi cei care au anticorpi naturali, că au trecut prin boală sunt tot cumva un rezultat al politicii înţelepte ale guvernului, care i-a îmbolnăvit pe unii ca să facă anticorpi... Îs nebuni, pur şi simplu”, spune ironic Mihai Tudose.

Reacţia vicepreşedintelui PSD vine după ce premierul Florin Cîţu a afirmat, săptămâna trecută, că nu i-a văzut pe primarii PSD sau liderii sociali-democraţi că se implică în campania de vaccinare, dimpotrivă, aceştia au criticat „de pe margine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici