Video Tudose: Nu înţeleg conceptul de stat paralel

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la Parlament, că nu înţelege ”conceptul” de stat paralel, el afirmând că el ”îşi vede de Guvern”.

612 afișări

Mihai Tudose a fost întrebat, joi, după dezbaterea moţiunii de cenzură, dacă din punct de vedere al premierului, s-a lămurit ce înseamnă stat paralel.

”Nu înţeleg conceptul, sincer. (...) Eu îmi văd de Guvern. Avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu nişte români cărora trebuie să le facem viaţa mai bună”, a spus Mihai Tudose, deranjat de întrebarea reporterului.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a adoptat, vineri, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie prin care este constatată existenţa unui ”stat paralel şi ilegitim”, care încearcă în mod abuziv să preia controlul asupra puterii legitim constituite prin alegeri libere şi corecte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici