Apple ar putea lansa un nou iPhone în prima parte a anului 2018

Apple produce unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe piaţă, însă mulţi adepţi ai sistemului de operare iOS optează pentru modelul de intrare în gamă, iPhone SE, care, din păcate, nu primeşte actualizări hardware foarte dese.

494 afișări
Imaginea articolului Apple ar putea lansa un nou iPhone în prima parte a anului 2018

Apple ar putea lansa un nou iPhone în prima parte a anului 2018

Este posibil însă ca în 2018 să vedem un nou model de iPhone cu ecran mic, cu hardware adus la zi, însă informaţiile disponibile în acest moment sugerează că designul nu va fi foarte mult schimbat.

Noul iPhone SE2 ar putea fi lansat în prima parte a anului 2018, la doi ani distanţă de lansarea modelului original.

În ciuda faptului că am primit între timp trei noi generaţii de iPhone-uri high-end sub forma iPhone 7, 8 şi X, Apple a decis să păstreze iPhone SE neschimbat până în prezent. Acesta era oricum bazat pe designul modelului iPhone 5S, lansat în 2013, care la rândul său beneficia de un design similar cu cel al lui iPhone 5 din 2012.

Citiţi continuarea articolului pe go4it.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici