UDMR are un nou preşedinte executiv. Cine este Balazs Attila

Balazs Attila este noul preşedinte executiv al UDMR, au decis vineri liderii Uniunii: „Şi-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat”.

577 afișări
Imaginea articolului UDMR are un nou preşedinte executiv. Cine este Balazs Attila

Sursa foto: udmr.ro

„În cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali din 6 mai, de la Cluj-Napoca, Balázs Attila a fost ales de către membrii Consiliului în funcţia de preşedinte executiv”, anunţă formaţiunea.

Balázs Attila s-a alăturat Uniunii ca voluntar încă din studenţie, din 2005 a fost economist la Fundaţia pentru Şcoală, din 2010 este directorul economic al UDMR, iar din 2021 preşedinte executiv interimar.

„Şi-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat, iar în calitate de director economic a colaborat cu toţi preşedinţii executivi ai Uniunii. S-a născut în Miercurea Ciuc, a absolvit Colegiul Naţional Márton Áron, iar în 2004 Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca”, potrivit comunicatului de presă.

Conform sursei citate, la propunerea Conferinţei Tinerilor Maghiari din România, Szilágyi Dóra Emese a fost votată vicepreşedinte executiv responsabilă pentru tineret de către Consiliul Reprezentanţilor Unionali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici