UDMR nu participă la rotativa guvernamentală: Noi nu suntem parte în această poveste

UDMR nu va fi afectată de rotativa guvernamentală de la sfârşitul lunii mai, spune Kelemen Hunor, întrebat dacă Uniunea îşi va păstra în funcţie miniştrii: „Acest protocol nu vorbeşte nimic de UDMR, noi nu suntem parte în această poveste”.

276 afișări
Imaginea articolului UDMR nu participă la rotativa guvernamentală: Noi nu suntem parte în această poveste

Kelemen Hunor

„În ultima săptămână din mai, în ultimile zile din mai se poate face acest transfer de la PNL la PSD a funcţiei de prim-ministru şi celelalte schimbări, binenţeles dacă cineva nu se răzgândeşte sau nu are cineva o altă idee. Din discuţiile noastre de până ieri, ca să spun aşa, eu cred că se va întâmpla până la sfârşitul lunii mai”, afirmă Kelemen Hunor.

Întrebat dacă UDMR doreşte să îşi păstreze portofoliile şi miniştrii în funcţie, Kelemen Hunor a spus că UDMR nu este menţionată în protocol.

„Acest protocol nu vorbeşte nimic de UDMR, noi nu suntem parte în această poveste, deci nu e o chestiune de a păstra sau nu a păstra portofoliile, pur şi simplu pe noi acest acord nu ne priveşte. Dacă deschizi acordul, atunci deschizi de la cap până la coadă, cum se spune. E o complicaţie inutilă din punctul meu de vedere, că dacă ai deschis, e greu de închis”, adaugă liderul Uniunii.

El afirmă, despre respectarea acestui acord, că nu e „clarvăzător” să spună dacă se va respecta protocolul coaliţiei de guvernare.

”Nu ştiu dacă se va respecta, vom vedea, nu sunt eu clarvăzător să spun că se va respecta sau nu se va respecta”, încheie liderul UDMR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici