Udrea: Am avut o discuţie cu Ion Vasile, întrebaţi-l pe el ce am vorbit

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, marţi, că a avut o discuţie cu senatorul PSD Ion Vasile, tatăl lui Marie Jeanne Ion, dar nu a vrut să dezvăluie dacă acesta i-a reproşat ceva în legătură cu afirmaţiile sale potrivit cărora jurnalista ştia despre răpirea din Irak.

24 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am avut o discuţie cu Ion Vasile, întrebaţi-l pe el ce am vorbit

Udrea: Am avut o discuţie cu Ion Vasile, întrebaţi-l pe el ce am vorbit (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Am discutat cu Ion Vasile, este din Buzău. Am vorbit diverse lucruri. Întrebaţi-l pe Ion Vasile ce am discutat", a precizat Udrea.

Întrebată dacă Ion Vasile i-a reproşat ceva, Udrea a răspuns: "Întrebaţi-l pe dânsul".

Elena Udrea a reiterat că este o opinie a sa faptul că Marie Jeanne Ion ştia despre răpirea din Irak şi că nu este un specialist în cazul Omar Hayssam.

"Nu sunt un specialist în cazul Hayssam. În contextul în care domnul Dan Diaconescu a spus: «Ştiţi că Marie Jeanne ştia», eu am spus: «Da, ştia». A fost o opinie, atâta tot, nimic altceva", a afirmat Elena Udrea.

Senatorul PSD Ion Vasile a declarat, marţi, că nu comentează afirmaţiile ministrului Elena Udrea legate de răpirea în Irak a fiicei sale până când nu vor exista reacţii ale unor persoane "direct implicate în acest scandal", cu care spune că a discutat în cursul acestei zile.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a sugerat, luni seară, într-o emisiune la OTV, că jurnalista Marie Jeanne Ion ştia că urma să fie răpită în Irak, iar povestea i-ar fi adus şi ei notorietate, adăugând că totul a fost pus la cale de Omar Hayssam pentru a intra în graţiile noii puteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici