Udrea anticipează un guvern PDL, cu premier PDL, după alegeri

Ministrul interimar al Turismului Elena Udrea a declarat, duminică, la Galaţi că, cel mai probabil, după alegeri, Guvernul va fi făcut tot de PDL, cu sprijinul unor profesionişti neînregimentaţi politic, iar premierul va fi tot al PDL.

25 afișări
Imaginea articolului Udrea anticipează un guvern PDL, cu premier PDL, după alegeri

Udrea anticipează un guvern PDL, cu premier PDL, după alegeri (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Udrea a spus că, dacă formula propusă de Croitoru nu va primi votul parlamentarilor, cel mai probabil, după alegeri guvernul va fi făcut de către PDL.

"Cred că, după alegeri, dacă Guvernul Croitoru nu va fi votat în Parlament, un eventual guvern ar putea fi unul al PDL, care a adus întotdeauna alături de el oameni din afara politicii, profesionişti pe anumite domenii. Dacă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil şi premierul va fi al PDL", a spus Udrea, negând categoric că ar exista anumite nume vehiculate în partid pentru a ocupa această funcţie.

Aflată duminică la Galaţi, cu ocazia prezentării lucrărilor la un port de ambarcaţiuni care se construieşte cu finanţarea Ministerului Turismului, Elena Udrea a declarat că îşi doreşte să fie nominalizată într-un nou guvern, însă doar după realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici