Udrea: Blaga să se bată cu Ponta şi cu Ilie Sârbu, nu cu Băsescu şi PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat, marţi, că îl aşteaptă pe liderul PDL Vasile Blaga "să se bată cu Victor Ponta" şi cu Ilie Sârbu, arătând că ea înţelege "şi faptul că sunt nişte relaţii acolo de afaceri".

367 afișări
Imaginea articolului Udrea: Blaga să se bată cu Ponta şi cu Ilie Sârbu, nu cu Băsescu şi PMP

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Acum PDL are o singură preocupare, să se bată cu Traian Băsescu şi cu Mişcarea Populară. Nu noi suntem adversarii! Îl aştept pe domnul Blaga să se bată cu domnul Victor Ponta, cu domnul Ilie Sârbu, cu prietenul dânsului, domnul Ilie Sârbu şi cu PSD. Înţeleg şi faptul că sunt nişte relaţii acolo de afaceri, dar suntem într-o bătălie prea importantă ca să conteze ce afaceri fac familiile noastre! De aceea le sugerez celor de la PDL să se bată cu Ponta şi cu PSD şi nu tot timpul cu Traian Băsescu, cu Mişcarea Populară şi cu Elena Udrea", a spus Udrea.

Ea a făcut această declaraţie după ce a jucat tenis de câmp cu Ruxandra Dragomir, candidatul PMP pentru un post de senator pentru Sectorul 4 Bucureşti la alegerile parţiale din 25 mai.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că "există o anumită disperare" pentru că PMP nu va intra în PE decât "printr-o minune" şi a apreciat drept "neadevăruri" afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu că ar fi discutat anul trecut despre o fuziune cu PMP.

Preşedintele PDL a fost întrebat despre faptul că preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, la un post de televiziune, că încă de anul trecut i-a fost propusă liderului PDL o fuziune cu PMP care a fost refuzată însă de Blaga.

"Numai neadevăruri spuse de domnul preşedinte. Eu am avut în cursul anului trecut o singură discuţie cu domnia sa şi s-a şi găsit să facă publică, nu era vorba despre fuziuni. Este o fractură logică: cum poate să fuzioneze un partid politic cu un partid care nu există? Nu poate, nu există nicio posibilitate legală, adică să fuzionăm cu cineva care nu era înregistrat. Copilării!", a precizat Blaga. El a spus că nu a avut discuţii cu Elena Udrea pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici