Udrea, către Ponta: Chiar dacă nu eu v-am adus la putere, îmi puteţi cere sfaturi

Deputatul PDL Elena Udrea i-a răspuns, luni, în plenul Parlamentului, premierului desemnat Victor Ponta, care afirmase că aceasta a jucat un rol important în venirea USL la putere, arătând că îi poate da oricând sfaturi, pentru că are mai multă experienţă la guvernare.

225 afișări
Imaginea articolului Udrea, către Ponta: Chiar dacă nu eu v-am adus la putere, îmi puteţi cere sfaturi

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Vă rog să nu vă faceţi griji, în PDL sigur veţi avea opoziţie, nu avem problemă de lidership, vă rog să vă îngrijoraţi, în schimb, de cum veţi împărţi lidership-ul în USL, între dumneavoastră, Crin Antonescu şi domnul Voiculescu. Vă rog să nu o mai luaţi personal de acum încolo, ce spun se referă la guvernare şi nu la dumneavoastră şi credeţi-mă că o spun ca om care ştie mult mai bine decât dumneavoastră, în acest moment, ce înseamnă guvernarea", a spus Udrea, la finalul dezbaterilor, invocând un drept la replică, în urma discursului premierului desemnat.

Ea a continuat, spunând că "experienţa lui Ponta în Executiv a fost scurtă, când era ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul". "De regulă, ştiţi, că nu participaţi la şedinţe", i-a mai spus aceasta lui Ponta.

Elena Udrea a mai afirmat că nu ea a adus USL la putere: "Deşi dumneavoastră aţi fi dorit să o fac, puteţi oricând să îmi cereţi sfatul, vă asigur că întotdeauna vă voi sfătui cu plăcere, şi o fac nu neapărat pentru USL, ci pentru binele ţării", a arătat Udrea.

Ea a mai afirmat că "partea proastă, criticabilă, din programul de guvernare al USL se referea nu la acea parte pe care au preluat-o de la PDL, ci cea pe care le-a dat-o Dan Voiculescu".

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, luni, în şedinţa Parlamentului reunită pentru învestirea Guvernului, că, fără să vrea, Elena Udrea a contribuit foarte mult la instaurarea unui Guvern USL.

El a arătat că, ascultând criticile din plen ale celor din opoziţie, şi-a dat seama că nu se refereau la el, ci reprezentanţii PDL "se luptau cine va fi liderul opoziţiei", iar el nu doreşte să intre în această dezbatere.

Ponta a continuat, arătând că, în opinia sa, Vasile Blaga ar putea fi liderul opoziţiei, iar "distinsa doamnă Udrea, fără să vrea, a contribuit foarte mult la instaurarea unui Guvern USL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici