Udrea: Culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală va fi verdele. Semnifică tinereţe, forţă

Preşedintele PDL Bucureşti, Eena Udrea, a anunţat, joi, că verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală, arătând că această culoare semnifică tinereţe, forţă, speranţă şi înnoire.

513 afișări
Imaginea articolului Udrea: Culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală va fi verdele. Semnifică tinereţe, forţă

Udrea: Culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală va fi verdele. Semnifică tinereţe, forţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifică tinereţe, forţă, este o culoare luminoasă care arată deschiderea pe care noi o avem pentru bucureşteni, este o culoare caldă, prietenoasă. În primul rând cred că este speranţă şi înnoire", a precizat Udrea.

Ea a arătat că PDL doreşte la Bucureşti o administraţie cu "un spirit nou, tânăr" şi cu "oameni activi", aşa cum sunt deja la sectoarele 3 şi 6.

"Ne dorim o administraţie cu un spirit nou, tânăr, la Bucureşti. Ne dorim oameni activi, aşa cum deja avem în sectoarele în care sunt primarii noştri - sectoarele 3 şi 6, oameni care să poată să aducă alături de ei o echipă puternică, reală, care este echipa de bucureşteni şi cred că şi culoarea este parte a ceea ce noi vrem să oferim Bucureştiului începând din 10 iunie", a mai spus Udrea.

Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Cristian Atănăsoaei au fost anunţaţi, joi, drept candidaţii PDL la sectoarele 2, 4 şi 5, de către preşedintele organizaţiei democrat-liberale din Capitală, Elena Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a amintit că, pentru funcţia de primar general al Capitalei, candidatul PDL este Silviu Prigoană, iar pentru primăria Sectorului 1 - Teodor Paleologu, pentru primăria Sectorului 3 - Liviu Negoiţă, pentru primăria Sectorului 6 - Cristian Poteraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici