Udrea despre Boc: Un foarte bun candidat la preşedinţia României se află chiar aici

Candidatul la şefia PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că, în opinia sa, un foarte bun candidat la preşedinţia României se afla în sala unde a susţinut o conferinţă de presă, făcând referire la Emil Boc, aflat lângă ea.

234 afișări
Imaginea articolului Udrea despre Boc: Un foarte bun candidat la preşedinţia României se află chiar aici

Udrea despre Boc: Un foarte bun candidat la preşedinţia României se află chiar aici

Întrebată, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, alături de Emil Boc, dacă Mihai Răzvan Ungureanu ar fi un candidat bun pentru Preşedinţia României, Elena Udrea a răspuns că viitoarea conducere a PDL va trebui să găsească cel mai credibil candidat al dreptei.

"Sunt mulţi candidaţi la Preşedinţia României posibili pentru PDL şi cred că viitoarea conducere a PDL va trebui să găsească cel mai bun candidat, cel mai credibil candidat al dreptei pentru Preşedinţia României. În opinia mea, un foarte bun candidat la Preşedinţia României se află chiar aici", a spus Udrea.

Întrebată, ulterior, dacă nu există o divergenţă de păreri cu Emil Boc, care declarase că o vede pe Monica Macovei un candidat redutabil la Preşedinţie, Udrea a răspuns că treaba sa este să îl convingă pe Boc.

"Treaba mea este să îl conving pe domnul preşedinte Emil Boc", a precizat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici