Udrea precizează că afirmaţia de la Alba despre candidatura la Preşedinţie se referea la şefia PDL

Elena Udrea precizează că declaraţia sa de la Alba Iulia conform căreia succesul de a câştiga competiţia pentru Preşedinţie ar fi un pas mare viza candidatura la şefia PDL, eroarea fiind făcută în contextul în care răspundea la o întrebare legată de Preşedinţia României.

112 afișări
Imaginea articolului Udrea precizează că afirmaţia de la Alba despre candidatura la Preşedinţie se referea la şefia PDL

Elena Udrea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Conform unei precizări remise sâmbătă agenţiei MEDIAFAX de staff-ul Elenei Udrea, atunci când aceasta a afirmat că "succesul de a câştiga competiţia pentru Preşedinţia României ar fi un pas mare pentru clasa politică românească, un pas mare pentru societate şi un pas uriaş pentru mine", de fapt dorea să declare: "Succesul de a câştiga competiţia pentru preşedinţia PDL ar fi un pas mare pentru clasa politică românească, un pas mare pentru societate şi un pas uriaş pentru mine".

"Eroarea se datorează contextului în care a fost făcută această declaraţie, doamna Udrea răspunzând întrebărilor unui jurnalist legate de Preşedinţia României într-o sală în care prezentase proiectul cu care candidează la preşedinţia PDL", mai precizează sursa citată.

Elena Udrea şi-a prezentat, vineri seară, la Alba Iulia, moţiunea pentru candidatura la preşedinţia PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici