Udrea rămâne în închisoare pe timpul judecării recursului în casaţie. Judecătorii au respins cererea fostului ministu

  • Judecătorii Instanţei Supreme au respins miercuri cererea formulată de Elena Udrea privind suspendarea executării deciziei penale în Gala Bute.
  • Astfel, pe timpul judecării recursului în casaţie, fostul ministru rămâne în închisoare.
776 afișări
Imaginea articolului Udrea rămâne în închisoare pe timpul judecării recursului în casaţie. Judecătorii au respins cererea fostului ministu

„Respinge cererea formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela privind suspendarea executării deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2019 pronunţată de Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul nr. 2303/1/2017. II. Ia act de retragerea cererilor de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene şi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, formulate de aceeaşi recurentă condamnată. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 29 iunie 2022”, potrivit minutei instanţei de judecată.

Prin această cale extraordinară de atac, Elena Udrea cerea eliberarea din închisoare, ea fiind condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a ajuns în 16 iunie, în România, la câteva zile după ce autorităţile bulgare au decis extrădarea sa.

Elena Udrea s-a aflat în custoria autorităţilor bulgare, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru se află în prezent în Penitenciarul Târgşor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici