Udrea: Voi vota moţiunea de cenzură a PNL pentru motivele mele - problema imigranţilor, fondurile europene

Elena Udrea scrie pe Facebook că va vota moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta, dar spune că, citind textul moţiunii, a avut "surpriza" să constate că, după cum e concepută, pare fie că liberalii nu cred în şansele de a fi votată, fie că "le-a fost lene să facă ceva serios".

216 afișări
Imaginea articolului Udrea: Voi vota moţiunea de cenzură a PNL pentru motivele mele - problema imigranţilor, fondurile europene

Udrea: Voi vota moţiunea de cenzură a PNL pentru motivele mele - problema imigranţilor, fondurile europene (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"PNL depune moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Ponta. Vorbind cu un coleg din fostul PDL, actual PNL, care mergea să o semneze la Parlament, i-am spus că mă gândesc să le-o semnez şi eu şi, evident, să o votez", a notat deputatul, pe contul său de Facebook.

Udrea a adăugat că primul motiv pentru care a decis să susţină moţiunea "este diletantismul cu care Guvernul Ponta a reacţionat la problema imigranţilor", iar al doilea, "faptul că nici până acum nu se pot accesa fondurile europene alocate României în perioada 2014-2020, ceea ce va duce la pierderea altor miliarde de euro, la fel cum s-au pierdut deja 7-7,5 miliarde din bugetul 2007-2013".

"Ce surpriză am avut când am citit textul moţiunii!? După cum este concepută, pare fie că nici pnl-iştii nu cred că au vreo şansă să fie votată, fie că le-a fost lene să facă ceva serios. Ideea pe foarte scurt exprimată în două pagini A4 cu tot cu formulele de adresare standard este să dăm jos Guvernul pentru că Ponta este trimis în judecată", a continuat Elena Udrea.

"Ca urmare, până ne vor spune judecătorii dacă premierul este vinovat sau nu, voi vota moţiunea de cenzură pentru motivele mele, pe care le-am enumerat deja", a conchis ea.

Liberalii au depus, luni, moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta", semnată de 180 de parlamentari.

Moţiunea de cenzură a PNL va fi citită în plenul reunit al Parlamentului miercuri, 23 septembrie, urmând ca dezbaterea şi votul să aibă loc marţi, 29 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici