Un general de brigadă provenit din DGIA este consilierul pentru securitate naţională al premierului

Generalul de brigadă cu o stea (r) Andrei Diamescu a fost numit consilier de stat al premierul Viorica Dăncilă, cu atribuţii ân domeniul securităţii naţionale, conform Monitorului Oficial.

773 afișări
Imaginea articolului Un general de brigadă provenit din DGIA este consilierul pentru securitate naţională al premierului

Un general de brigadă provenit din DGIA este consilierul pentru securitate naţională al premierului

Diamescu, care provine din Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA) -serviciul de informaţii al Armatei - a primit gradul de general de brigadă în noiembrie 2014, printr-un decret semnat de preşedintele Traian Băsescu.

Diamescu figurează şi ca membru al Consiliului de Administraţie al companiei naţionale Romarm.

Predecesorul lui Diamescu, generalul - locotenent (r) cu trei stele Lucian Foca, fost comandant al Forţelor Întrunite a fost eliberat din funcţie în luna ianuarie a acestui an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici