Un parlamentar PNL îl acuză pe Liviu Dragnea că a călcat în picioare Regulamentul Camerei Deputaţilor

Deputatul PNL Dan Vîlceanu a declarat, luni, că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a „călcat în picioare” Regulamentul forului parlamentar atunci când nu a convocat o sesiune extraordinară la solicitarea PNL, USR şi PMP şi şi-a delegat atribuţiile către un vicepreşedinte.

1078 afișări
Imaginea articolului Un parlamentar PNL îl acuză pe Liviu Dragnea că a călcat în picioare Regulamentul Camerei Deputaţilor

Un parlamentar PNL îl acuză pe Liviu Dragnea a călcat în picioare Regulamentul Camerei Deputaţilor

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor discută, luni, de la ora 13.00, solicitarea PNL, USR şi PMP privind convocarea forului parlamentar într-o sesiune extraordinară, formaţiunile din Opoziţie dorind dezbaterea, marţi în plen, a unei moţiuni simple împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Solicitarea liderilor grupurilor parlamentare ale PNL, USR şi PMP privind convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară" este singurul punct care figurează pe ordinea de zi de luni a şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Surse liberale au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că PNL va cere în Biroul Permanent al Camerei ca moţiunea simplă privind activitatea ministrului de Interne, Carmen Dan, să fie dezbatută de deputaţi într-un plen care să aibă loc marţi.

PNL, PMP şi USR au depus pe 14 august la Camera Deputaţilor solicitarea de convocare a unei sesiuni extraordinare în perioada 20-24 august.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, forul legislativ se poate întruni în sesiuni extraordinare la cererea Preşedintelui României, a Biroului permanent sau a cel puţin unei treimi din numărul deputaţilor. Convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară se face de către preşedintele acesteia.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici