Video Un partid parlamentar anunţă că intră în grevă japoneză: Vom purta banderole şi chemăm oamenii miercuri la protest

Preşedintele USR, Dan Barba, a anunţat luni că aleşii formaţiunii pe care o reprezintă au intrat în grevă japoneză, urmând ca până miercuri să poarte banderole albe la mână. Mai mult, USR cheamă oamenii în stradă, pe timpul votului moţiunii de cenzură.

848 afișări

"Suntem în grevă japoneză (...) Distribuim această scrisoare prin care cerem să retragă sprijinul parlamentar lui Liviu Dragnea. Dacă acest partid pretinde că guvernează pentru România, ar trebui să îşi respecte măcar propriile reguli. Vom distribui zeci de mii de banderole, miercuri la ora 12.00, la Parcul Izvor. Invităm cetăţenii României să fie alături de democraţia din acest stat", a declarat Dan Barna, preşedintele USR.

Aleşii USR au distribuit luni, colegilor aleşi din PSD, scrisori prin care cer revocarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici