Un senator PSD anunţă că multinaţionalele vor plăti impozit de 1% pe cifra de afaceri: „Faci profit aici, plăteşti impozit aici”

  • Multinaţionalele vor plăti impozit de 1% pe cifra de afaceri, anunţă senatorul PSD Daniel Zamfir.
  • „Faci profit aici, plăteşti impozit aici”, spune el.
550 afișări
Imaginea articolului Un senator PSD anunţă că multinaţionalele vor plăti impozit de 1% pe cifra de afaceri: „Faci profit aici, plăteşti impozit aici”

„Am reuşit! Multinaţionalele vor plăti impozit de 1% pe cifra de afaceri. Faci profit aici, plăteşti impozit aici”, scrie pe Facebook senatorul PSD Daniel Zamfir.

El arată că, după negocieri ”extrem de dure” premierul Ciolacu a impus în Coaliţie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care ”prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscală exportau practic tot profitul în paradisuri fiscale”.

„Dacă impozitul de 16% pe profit reprezintă mai puţin de 1% din cifra de afaceri, se plăteşte 1% pe cifra de afaceri. Corect, nu-i aşa?”, încheie Zamfir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici