Unghianu şi Sfăcăreanu, eliberaţi din posturile de secretari generali adjuncţi ai Camerei

Camera Deputaţilor a decis, marţi, în unanimitate, prin vot secret cu buletine, eliberarea din funcţiile de secretari generali adjuncţi ai instituţiei a deputaţilor Mihai Unghianu şi Nicolae Sfăcăreanu.

180 afișări
Imaginea articolului Unghianu şi Sfăcăreanu, eliberaţi din posturile de secretari generali adjuncţi ai Camerei

Mihai Unghianu şi Nicolae Sfăcăreanu

Eliberarea din funcţie a celor doi a fost votată cu 294 voturi pentru şi niciun vot contra.

Deputaţii urmează să voteze, prin vot secret cu bile, numirea deputatului PDL Sever Voinescu în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor şi, prin vot secret cu buletine, numirea lui Valer Dorneanu şi Mariei Luncu în funcţiile de secretar general adjuncţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici