Ungurii vor scuze de la Klaus Iohannis: Dezinformează grosolan şi instigă împotriva maghiarilor

  • Klaus Iohannis acuză PSD că vrea să dea Ardealul ungurilor, deoarece ar avea o înţelegere cu Viktor Orban
  • UDMR îi cere lui Klaus iohannis să îşi ceară scuze
  • Kelemen Hunor: Iohannis dezinformează şi instigă împotriva maghiarilor
5822 afișări
Imaginea articolului Ungurii vor scuze de la Klaus Iohannis: Dezinformează grosolan şi instigă împotriva maghiarilor

Ungurii vor scuze de la Klaus Iohannis: Dezinformează grosolan şi instigă împotriva maghiarilor

Maghiarii s-au supărat, după de Klaus Iohannis a declarat că ungurii vor să ne ia Ardealul. UDMR îi cere preşedintelui să îţi ceară scuze pentru că instigă împotriva maghiarilor.

„ Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent şi periculos: ungurii ne iau Ardealul. Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precendent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan şi se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs şi orice fel de instigare. Preşedintele trebuie să-şi ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, a transmis Kelemen Hunor, într-un comunicat de presă.

Senatul votează azi, decizional, un proiect prin care Ţinutul Secuiesc ar urma să devină regiune autonomă. Acesta a trecut de Camera Deputaţilor fără o dezbatere, aşa cum era normal. 

Klaus Iohannis a ieşit azi cu o declaraţie controversată. Deşi proiectul nu a trecut încă de Parlament, şeful statului a anunţat că ungurii vor să ne ia Ardealul şi că PSD ar avea o înţelegere cu Viktor Orban în acest sens.

Este incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD-ului a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorităţi, ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru vieţile românilor, ca să scăpăm de această pandemie, PSD-ul, marele PSD  se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”, a declarat Iohannis.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici