USR depune moţiune simplă împotriva lui Barbu: Odele pentru Ceauşescu nu salvează agricultura

USR depune, luni, moţiune simplă împotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu. „Trebuie să plece din funcţia de ministru, să vină cineva mai priceput şi mai puţin nostalgic după comunism”, susţin semnatarii.

112 afișări
Imaginea articolului USR depune moţiune simplă împotriva lui Barbu: Odele pentru Ceauşescu nu salvează agricultura

USR depune moţiune simplă împotriva lui Barbu: Odele pentru Ceauşescu nu salvează agricultura

„USR depune, luni, moţiune simplă împotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu, care îi tratează cu dispreţ pe fermieri şi îi sfidează pe românii care plătesc zilnic, în piaţă şi în magazine, preţul incompetenţei sale. În schimb, ministrul PSD a ştiut să promoveze o lege prin care stuful din Delta Dunării să fie folosit pentru a umfla conturile apropiaţilor baronului Paul Stănescu. Pentru toate aceste probleme şi pentru multe altele, precum eşecul uriaş al Casei Unirea, Florin Barbu trebuie să plece din funcţia de ministru, să vină cineva mai priceput şi mai puţin nostalgic după comunism”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit semnatarilor, „de la preluarea mandatului de la Petre Daea, un alt ministru monument de incompetenţă, Florin Barbu i-a tratat cu dispreţ pe agricultori şi a sfidat Parlamentul şi, implicit, pe toţi românii care ar fi vrut să afle răspunsuri privind activitatea sa”.

„L-am aşteptat pe tovarăşul Barbu la comisia de specialitate din Senat mai bine de trei luni. A anunţat într-o seară de vineri că luni, la prima oră, va fi prezent şi tot nu a găsit drumul până la Parlament. Acesta este respectul unui ministru pentru Parlament şi pentru fermierii români. Exact aşa se întâmpla în comunism, exact asta face şi Guvernul Ciolacu – «Vorbe, nu Fapte»!”, declară senatorul USR Sebastian Cernic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici