USR îşi oferă sediile din Galaţi pentru a fi folosite pe post de cabinete medicale

USR Galaţi oferă autorităţilor sediile de partid şi cabinetele parlamenare. Ele pot fi folosite ca centre medicale sau zone de depozitare.

212 afișări
Imaginea articolului USR îşi oferă sediile din Galaţi pentru a fi folosite pe post de cabinete medicale

USR îşi oferă sediile din Galaţi pentru a fi folosite pe post de cabinete medicale

USR Galaţi pune la dispoziţia autorităţilor judeţene sediile USR din judeţ şi spaţiile cabinetelor parlamentare.

„Sediile pot fi folosite ca centre medicale, zone pentru depozitare, puncte de comandă principale sau secundare, centre de coordonare, puncte de distribuţie sau call-center-e. Spaţiile USR sunt igienizate, securizate şi pot fi disponibile oricând”, spune Bogdan Rodeanu, deputat USR de Galaţi.

De asemenea, liderul USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, a instalat un panou de informare publică într-o staţie de autobuz intens circulată cu sfaturi de igienă pentru combaterea epidemiei, în locul mesajelor electorale ale USR Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici