USR şi Forţa Dreptei, moţiune împotriva ministrului Marius Budăi

Deputaţii USR şi Forţa Dreptei au depus, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Marius Budăi - ministrul salvării pensiilor speciale”. „Trebuie să vină şi să dea seamă pentru gravele nerealizări”, afirmă Ludovic Orban.

774 afișări
Imaginea articolului USR şi Forţa Dreptei, moţiune împotriva ministrului Marius Budăi

Marius Budai, Facebook

„În conformitate cu prevederile articolului 112 din Constituţie şi articolul 189 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, deputaţii USR şi deputaţii Forţa Dreptei vă înaintează moţiunea simplă intitulată <Marius Budăi - ministrul salvării pensiilor speciale>”, a spus Ionuţ Moşteanu.

Ludovic Orban l-a criticat pe ministrul Muncii, Marius Budăi.

„Ministrul Muncii care în 2020 promitea creşterea punctului de pensie la 40%, care s-a angajat când a venit la guvernare că va creşte punctul de pensie conform unui grafic care nu are nicio legătură cu realitatea, că ministrul Muncii care promitea recalcularea pensiilor, care trebuie făcută până în 1 septembrie 2023, eu cred că trebuie să vină şi să dea seamă pentru gravele nerealizări şi pentru faptul că sunt mai preocupaţi de doamnele din PSD decât de soarta pensionarilor şi a celor care sunt fără loc de muncă şi de cei care au dreptul să aibă alocaţii mărite, şi anume copiii noştri”, a spus în plen liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moţiune,
budăi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici