Vadim Tudor: PRM a contribuit la eliberarea lui Becali

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Partidul România Mare a contribuit la eliberarea din arest a lui George Becali prin faptul că i-a dat acestuia un alt statut social şi politic, adică acela de candidat cu şanse de a fi ales în Parlamentul European.

24 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: PRM a contribuit la eliberarea lui Becali

Vadim Tudor: PRM a contribuit la eliberarea lui Becali

Liderul PRM a arătat că misiunea sa s-a încheiat şi a menţionat că prin eliberarea lui Becali "s-a făcut dreptate".

"Sunt convins că am contribuit şi noi la eliberarea lui George Becali. Noi i-am dat un alt statut social şi politic: de candidat cu şanse egibile pentru PE şi acest lucru a contat. Eu mi-am făcut datoria şi cred că misiunea mea s-a încheiat", a spus Corneliu Vadim Tudor.

El a apreciat că s-a adeverit ceea ce el a spus când îşi exprima speranţa că justiţia o să-şi facă datoria. "Ieri (joi - n.r.), prin decizia justiţiei, mi-am păstrat decoraţia ("Steaua României" - n.r.), iar astăzi (vineri - n.r.) s-a făcut un pas important prin eliberarea lui Becali", a adăugat liderul PRM.

Vadim Tudor a arătat că, în Vinerea Mare, fiecare se va duce la familia lui. "E Vinerea Mare, fiecare se duce la familia lui. Eu mă duc la copiii mei la munte. Cred că s-a făcut dreptate, mă bucur foarte mult", a spus preşedintele PRM.

PRM a depus, în 7 aprilie, la BEC, listele pentru PE, pe primul loc aflându-se Corneliu Vadim Tudor, urmat de Gigi Becali.

Omul de afaceri Gigi Becali va fi eliberat sub control judiciar, instanţa Tribunalului Bucureşti admiţând, vineri, recursul acestuia faţă de decizia Judecătoriei sectorului 1 de respingere a cererii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici