Vadim Tudor: PRM va semna o moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, marţi, că parlamentarii partidului vor susţine o eventuală moţiune de cenzură împotriva Guvernului, ca urmare a amânării aplicării legii de majorare a salariilor profesorilor, susţinând că este de acord "cu orice care va scăpa ţara asta de mafie”.

22 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: PRM va semna o moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Vadim Tudor: PRM va semna o moţiune de cenzură împotriva Guvernului

"Nu cunosc în istoria României un prim-ministru mai încăpăţânat decât Tăriceanu. Aşa ceva este de neconceput", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

El a mai afirmat că premierul Călin Popescu Tăriceanu, prin decizia de amânare a termenului de aplicare a Legii privind majorarea salariilor profesorilor, sfidează trei instituţii esenţiale – Parlament, Curtea Constituţională şi Preşedinţia României.

"Este o ruşine ce se întâmplă şi va fi sancţionat chiar înainte de alegeri", a mai spus liderul PRM.

Întrebat dacă va susţine introducerea unei moţiuni de cenzură sau convocarea Parlamentului pentru invalidarea deciziei guvernului, preşedintele PRM a declarat că, "în mod normal, va susţine o moţiune de cenzură".

"Dar aici să vedem care partide sunt, cu adevărat, de opoziţie. Până în prezent, doar PRM şi PDL au anunţat că susţin o asemenea moţiune de cenzură. PSD face joc de glezne. PSD se pregăteşte, probabil, de guvernare alături de PNL şi de UDMR. În orice caz, ei se pregătesc să fure alegerile împreună. Sunt de acord cu orice care va scăpa ţara asta de mafie", a mai arătat liderul PRM.

Guvernul a decis ca termenul de aplicare a legii privind majorarea cu 50% a salariilor profesorilor să fie prorogat până la 1 aprilie 2009, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici