Vanghelie, despre Maior: Construieşte partide politice, caută candidaţi pentru preşedinţia României

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, construieşte partide politice şi caută candidaţi pentru preşedinţia României.

158 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, despre Maior: Construieşte partide politice, caută candidaţi pentru preşedinţia României

Vanghelie, despre Maior: Construieşte partide politice, caută candidaţi pentru preşedinţia României

"Domnul Maior, în loc să se ocupe de ce ar trebui să se ocupe acolo, şi nu se ocupă deloc ca ambasador, construieşte partide politice, caută candidaţi pentru preşedinţia României!" a declarat, miercuri, Marian Vanghelie, la DCnews Live.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, cu o zi înainte, că George Maior este implicat în proiectul politic- partidul lui Victor Ponta.

"Maior e mai nociv. E cel care a conceput şi participă la un proiect politic acolo. Proiectul politic al lui Ponta. Bineînţeles că este implicat. El era implicat în toate partidele, inclusiv în PSD, cât era la SRI. Coldea nu putea să facă nicio acţiune cât de mica fără aprobarea lui Maior. Aşa funcţionează Serviciul. Acolo nu există ca prim-adjunctul să facă o mişcare fără să fie aprobată de şeful SRI. Toate acţiunile au avut aprobarea lui Maior, unele au fost iniţiativele lui", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Ulterior, Victor Ponta i-a replicat lui Dragnea, spunând că acesta se ducea la George Maior şi "îl ruga să îi angajeze tânără iubită la SRI" sau "se milogea" să îi aranjeze o vizită la Washington pentru a se poza cu oficiali americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici