Vanghelie: Nu trebuie să îl lăsăm pe Diaconescu să plece

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că eventuala demisie a lui Cristian Diaconescu din partid ar fi o pierdere grea, şi a apreciat că liderii PSD nu trebuie să accepte uşor faptul că acesta părăseşte partidul.

18 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu trebuie să îl lăsăm pe Diaconescu să plece

Vanghelie: Nu trebuie să îl lăsăm pe Diaconescu să plece (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vanghelie a afirmat că PSD ar suferi o mare pierdere dacă Diaconescu a demisionat.

El a adăugat că încă are dubii asupra demisiei lui Diaconescu, în condiţiile în care acesta nu a făcut declaraţii publice pe temă, singura informaţie provenind de la Gabriel Oprea.

"Tind să cred că domnul Diaconescu nu a demisionat din partid cu adevărat, cred că este supărat. Nu trebuie să îl lăsăm să demisioneze, ar trebui să vorbim cu el, pentru că nu putem să acceptăm aşa uşor că ar putea să plece din partid. Trebuie să vedem exact care au fost motivele, dacă într-adevăr a demisionat, pentru că ar fi un gest ciudat, în condiţiile în care domnul Diaconescu avea relaţii bune cu toţi liderii partidului", a mai afirmat Vanghelie.

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

Ulterior, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici