Vasile Blaga şi-a depus candidatura la BEM

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, şi-a depus, luni, candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, la Biroul Electoral Municipal (BEM).

19 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga şi-a depus candidatura la BEM

Vasile Blaga şi-a depus candidatura la BEM (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, PDL a depus la BEM lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Vasile Blaga a fost însoţit de liderii PDL Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Liviu Negoiţă, precum şi de alţi membri ai partidului.

"Oficial, suntem înscrişi în lupta pentru câştigarea Primăriei Generale a Capitalei şi a majorităţii în Consiliul General. Am convingerea că acest lucru se va întâmpla, pentru că propun bucureştenilor proiecte concrete", a declarat Blaga, imediat după depunerea candidaturii.

Blaga a mai declarat că, din punctul său de vedere, toţi contracandidaţii săi sunt persoane serioase, care trebuie luate în seamă, dar problema este cine oferă soluţii concrete pentru bucureşteni şi cine demonstrează sau a demonstrat că are calităţile să le ducă până la capăt.

El a menţionat că ia în calcul toate sondajele de opinie apărute în această perioadă.

Întrebat dacă este convins că va câştiga Primăria Generală a Capitalei din primul tur sau cu cine va ajunge în turul doi, vasile Blaga a evitat să se pronunţe, afirmând că nu este ghicitoare.

"Probabil că cel mai dificil va fi de depăşit candidatul PSD", a mai spus Blaga.

Până la ora transmiterii acestei ştiri şi-au mai depus candidaturile Adrian Vilău (UPSC), Alexandru Vladu (Partidul Popular din România) şi Daniel Fuciu (PNG-CD).

Termenul de depunere a candidaturilor la BEM expiră marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici