Vasile Blaga: Sperăm ca în 30 noiembrie să obţinem rezultate mai bune decât la locale

Liderii PDL şi candidaţii democrat-liberali în colegiile din Bucureşti au mers, marţi, la Biroul Electoral Municipal, pentru a ridica decizia BEM de acceptare a candidaturilor, secretarul general al PDL spunând că speră ca la aceste alegeri partidul să obţină rezultate mai bune decât la locale.

51 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Sperăm ca în 30 noiembrie să obţinem rezultate mai bune decât la locale

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

Membrii conducerii PDL şi candidaţii democrat-liberali în colegiile din Capitală au mers, marţi dimineaţă, la Biroul Electoral Municipal pentru a ridica decizia BEM de acceptare a candidaturilor depuse cu o zi în urmă de reprezentanţii partidului.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la Senat în Sectorul 3 al Capitalei, a spus că vrea ca rezultatele pe care democrat-libralii le vor avea în Bucureşti să ajute partidul să "obţină guvernarea".

"Bucureştiul este foarte bine reprezentat, sperăm să obţinem rezultate mai bune ca la locale”, a spus Blaga.

La rândul său, liderul PDL Bucureşti, Liviu Negoiţă, a susţinut că România are nevoie de o schimbare a mentalităţii.

"Cred că PDL, prin oamenii pe care îi propune, poate să vină cu această schimbare în bine în lumea politică şi în viaţa socială", a spus Negoiţă.

Reprezentanţi ai PDL, ai Alianţei PSD+PC şi ai UDMR au depus, luni, la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti (BEM), listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Potrivit listelor afişate la sediul BEM, PDL va avea candidaţi în toate cele 28 de colegii de deputaţi şi în toate cele 12 colegii de senatori.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici