Vedinaş se retrage din PRM pentru a lucra la Curtea de Conturi

Senatorul PRM de Bihor Verginia Vedinaş a anunţat că se retrage din partid pentru a lucra la Curtea de Conturi a României, locul lăsat vacant în Senat urmând să fie ocupat, până la alegerile din noiembrie, de profesorul Mihai Drecin, vicepreşedintele PRM Bihor.

148 afișări
Imaginea articolului Vedinaş se retrage din PRM pentru a lucra la Curtea de Conturi

Vedinaş se retrage din PRM pentru a lucra la Curtea de Conturi

Verginia Vedinaş a anunţat, joi, că va renunţa la viaţa politică şi la cariera în avocatură pentru a lucra la Curtea de Conturi a României.

"Conform noii legi, Curtea de Conturi va funcţiona pe departamente. Încă nu ştiu de care departament mă voi ocupa eu, dar probabil va fi vorba de teme juridice. Oricum, pentru că fiecare membru va răspunde de câteva judeţe, eu vreau să iau şi judeţul Bihor în control, aşa că ne vom mai vedea", a spus senatorul Vedinaş.

Reprezentantul PRM îşi va da demisia din partid la începutul săptămânii viitoare, urmând să ocupe funcţia de consilier de conturi pentru nouă ani.

Locul lui Vedinaş în Senat va fi luat de vicepreşedintele PRM Bihor, profesorul Mihai Drecin.

Conform raportului de activitate pentru legislatura 2004 - 2008 pe care l-a prezentat, joi, presei, în calitate de senator, Verginia Vedinaş a avut 510 luări de cuvânt, 50 de declaraţii politice şi a fost coautor la 126 de iniţiative legislative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici