Verestoy: Eu plătesc impozite mai mari decât veniturile lui Băsescu şi ale cercului lui de prieteni

Senatorul UDMR Attila Verestoy a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că persoanele despre care vorbeşte Traian Băsescu ca fiind "oligarhi" sunt foarte buni contribuabili şi au adus România la o economie de piaţă competitivă.

1 afișare

Verestoy consideră că Băsescu are o "fantezie limitată" şi sloganurile folosite de acesta au fost utilizate în campania electorală de mai multe persoane, de la Adolf Hitler până la Slobodan Miloşevici.

"Toţi au adus poporul respectiv la pierderi extrem de grave", a opinat senatorul UDMR.

Faptul că preşedintele suspendat l-a nominalizat printre oligarhi l-a făcut pe Attila Verestoy să aprecieze că Băsescu "are o memorie scurtă şi probabil că nu e bine informat".

"M-a reţinut ca un om politic care are influenţă, dar eu plătesc impozite mai multe decât veniturile dânsului şi ale cercului de prieteni pe care îl are", a precizat Verestoy. El crede că a speria şi a îndepărta investitorii din România reprezintă "un atac împotriva sănătăţii economice a ţării".

"Domnul Băsescu poate spune orice, dar în orice dictatură începuturile au fost similare", a opinat senatorul UDMR.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a nominalizat, miercuri, în cadrul discursului susţinut la mitingul de la Cluj-Napoca, pe "oligarhii" care "îndreaptă decizia politică spre interesele lor, şi nu spre interesul general".

Astfel, Băsescu i-a numit pe Dinu Patriciu, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Ioan Popescu, Dan Voiculescu, Verestoy Attila, Viorel Hrebenciuc şi Ion Iliescu.

"Dinu Patriciu este adevăratul conducător al PNL şi al Guvernului. Dan Voiculescu influenţează deciziile politice din ultimii 17 ani în favoarea lui. Dan Ioan Popescu este cel care a pus bazele sistemului ticăloşit din vînzarea de energie. Verestoy are pretenţia că dă de mâncare românilor şi care a reuşit să controleze bonurile de masă, luate la schimb de susţinere politică. Viorel Hrebenciuc este sforarul şi artizanul acestei acţiuni de suspendare a preşedintelui alături de Ion Iliescu", a afirmat Băsescu.

Potrivit acestuia, în spatele "oligarhilor" există o reţea la nivel central cu ramificaţii la baronii din teritoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici