Vicepremierul Liviu Dragnea, duminică, la "După 20 de ani"

Vicepremierul Liviu Dragnea va fi invitatul ediţiei de duminică a emisiunii "După 20 de ani", care va fi difuzată de la ora 10.00, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

67 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Liviu Dragnea, duminică, la "După 20 de ani"

Liviu Dragnea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bugetul şi descentralizarea, exploatarea gazelor de şist şi zonele de investiţii - acestea vor fi câteva dintre subiectele care vor fi dezvoltate de Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru (director editorial Gandul.info) şi Cristian Hostiuc (director editorial Ziarul Financiar) împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, duminică, de la ora 10.00, la "După 20 de ani".

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va explica telespectatorilor Pro TV care sunt planurile de investiţii ale ministerului pe care-l conduce şi cum va fi folosit bugetul aprobat, care, totodată, a înregistrat cea mai mare creştere.

De ce plătim o taxă suplimentară pe carburant şi unde vor merge banii colectaţi? Liviu Dragnea va răspunde la această întrebare duminică, la "După 20 de ani", când va explica şi care a fost implicarea sa în schimbarea şefului Federaţiei Române de Fotbal, Mitică Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici