Vicepreşedinte ALDE, replică dură pentru Graţiela Gavrilescu: Vă faceţi de râs în ultimul hal/ Când beneficiile nu mai vin, atunci trădaţi mâna ce v-a fost întinsă

Vicepreşedintele ALDE Florică Ică Calotă a declarat că Graţiela Gavrilescu „se face râs în ultimul hal”, când spune că nu a fost denunţat protocolul cu PSD, în condiţiile în care a votat pe 26 august ieşirea ALDE de la guvernare.

631 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte ALDE, replică dură pentru Graţiela Gavrilescu: Vă faceţi de râs în ultimul hal/ Când beneficiile nu mai vin, atunci trădaţi mâna ce v-a fost întinsă

Vicepreşedinte ALDE, către Graţiela Gavrilescu: Vă faceţi de râs în ultimul hal

„Doamna Gavrilescu dezamăgeşte în fiecare zi mai mult. Acum, după ce a zis că nu ştia despre retragerea candidaturii lui Călin Popescu-Tăriceanu când a votat ieşirea de la guvernare (deşi totul s-a petrecut în aceeaşi şedinţă), vine şi spune o altă gogomănie: protocolul cu PSD nu a fost denunţat. Doamna Gavrilescu, vă faceţi de râs în ultimul hal! Dumneavoastră aţi fost convocată statutar la Delegaţia Permanentă din 26 august şi tot statutar aţi votat şi denunţarea protocolului şi ieşirea de la guvernare şi candidatura lui Mircea Diaconu şi alianţă electorală cu Pro România. Sau suferiţi de amnezie de 10 zile încoace? Asta e consecinţa negocierilor pentru funcţii, a trădării celor care v-au susţinut?”, a scris Florică Ică Calotă, sâmbătă pe Facebook.

Acesta a adăugat că Graţiela Gavrilescu mai are un pic şi spune că nu l-a ales preşedinte ALDE pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Mâine - poimâine ne vom trezi că spuneţi că partidul nici nu l-a ales pe Călin Popescu-Tăriceanu preşedinte, ci că dumneavoastră sunteţi. Eu ştiu că în 2014 am venit cu toţii alături de Călin Popescu-Tăriceanu pentru un nou proiect liberal, al cărui lider a fost de la început. Să spuneţi că aţi fost preşedinte al partidului, că i l-aţi predat dlui Tăriceanu, deja e prea mult. Dvs nu aţi făcut decât să îndepliniţi o formalitate de 3 zile. Acum veţi spune că sunteţi şi fondatoarea acestui proiect. E cam mult doamna Gavrilescu”, a completat liderul ALDE Teleorman.

Deputatul ALDE mai spune că dacă tot vorbeşte despre curaj Gavrilescu, atunci să le spună direct colegilor din ALDE că în fuga după funcţii a trădat partidul.

„Vorbiţi de curaj, de privit în ochi? Atunci mergeţi în faţa colegilor şi spuneţi-le că în goana după funcţii aţi trădat partidul care v-a făcut ministru, partidul pe listele căruia aţi fost aleasă. Mergeţi dacă aveţi curaj şi spuneţi-le că sunteţi unealta PSD-ului, un pion al Vioricăi Dăncilă în strategia ei disperată de a se salva la guvernare. Nu o veţi face dna Gavrilescu. Ştiţi de ce? Pentru că de 5 ani de zile vă ascundeţi în spatele lui Călin Popescu-Tăriceanu şi aşteptaţi noi şi noi beneficii. Când beneficiile nu mai vin, atunci trădaţi mâna ce v-a fost întinsă”, a mai scris Florică Ică Calotă.

Vicepreşedintele ALDE a afirmat că nu a mai rămas decât umbra persoanei care era, precizând că Gavrilescu este astăzi doar „un soldăţel în oaste de conjuctură” a Vioricăi Dăncilă.

„Iar legat de muşcatul mâinii, dvs aţi muşcat mâinile tuturor colegilor din ALDE care s-au uitat cu admiraţie şi respect la dumneavoastră. Nu aţi rămas decât umbra persoanei care a început proiectul liberal. Azi nu sunteţi altceva decât un soldăţel în oastea de conjunctură a dnei Dăncilă. Azi, nu mai reprezentaţi liberalii, ci aţi devenit apărătoarea propriului interes personal şi o aprigă susţinătoare a PSD”, a conchis preşedintele ALDE Teleorman.

Graţiela Gavrilescu, exclusă vineri din ALDE, a anunţat, printr-o postare făcută pe Facebook, că “protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunţat din punct de vedere legal”.

ALDE a anunţat vineri oficial că, în şedinţa de vineri a Biroului Politic Executiv, s-a luat decizia de a-i exclude pe Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, adică cei care au acceptat funcţii în Senat, respectiv Guvern, din partea PSD.

Taguri:
alde,
gavrilescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici