Vicepreşedinte PNL: Dacian Cioloş, la fel de arogant ca PSDragnea

Vicepreşedintele PNL Florin Roman l-a acuzat, sâmbătă, pe Dacian Cioloş că este ”la fel de arogant ca PSDragnea, când atacă PNL”. El i-a transmis liderului PLUS că ”politica nu e nici o joaca de copii şi nici o joacă cu vorbele”.

1271 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PNL: Dacian Cioloş, la fel de arogant ca PSDragnea

Vicepreşedinte PNL: Dacian Cioloş, la fel de arogant ca PSDragnea

”Cred că unificarea forţelor anti-PSDragnea sub forma unei coaliţii este obligatorie pentru a scăpa ţara de <ciuma roşie>. Din acest motiv, nu văd nimic rău în <logodna> dintre USR şi partidul lui Cioloş. E treaba lor.

Şi nu vreau să comentez chiar dacă, ca un om care cunoaşte sondajele reale, ştiu ca partidul lui Cioloş este la nici jumătate din USR. Că l-a păcălit pe Dan Barna, obţinând mai mult decât paritate, nu e nimic nou”, a declarat Florin Roman, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Vicepreşedintele liberalilor susţine că Dacian Cioloş a ”păcălit” şi PNL când l-a susţinut ca ministru şi apoi pentru un mandat de comisar european.

”Apoi a început sa-i <miroase> domnului Cioloş partidul care l-a susţinut. Din aceste motive nu înţeleg atacurile in cascada ale lui Cioloş la PNL. Nu înţeleg de ce pune condiţii, din postura unuia care încă nu a jucat în Liga I.

Ca să pară superior? Unificarea se poate face in jurul celui mai mare partid de opoziţie, nu al celui mic.

Fără orgolii copilăreşti! Vorbeşte deja cu aroganţa unui lider care se vede victorios, cu dispreţ. Discursul arogant la adresa PNL seamănă tot mai mult cu cel al lui Dragnea. Şi asta nu face bine efortului comun al celor care vor sa scape de PSD. Sau poate ca atacul la PNL este “ordin pe unitate” domnule Cioloş!

Păcat de caracter...a fi om e lucru mare, a fi domn e întâmplare! Dacă vreţi sa luptaţi cu adevărat cu PSDragnea, uitaţi-va la ce face PNL şi USR in Camera Deputaţilor, la atacurile la Curtea Constituţională, la lupta din fiecare zi de la tribună! Politica nu e nici o joaca de copii şi nici o joacă cu vorbele, domnule Cioloş! Aici e vorba despre români şi România, despre lupta împotriva PSD”, a adăugat Roman.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat sâmbătă, la un post TV, că PNL poate face parte din proiectul de coagulare a opoziţiei, demarat alături de USR, dacă va împărtaşi valorile, principiile şi ”proiectul pe care îl punem pe masă”.

”Important e că s-a făcut un pas. Noi am făcut acest pas. Se tot vorbeşte de unificarea opoziţiei, de coagularea opoziţiei. Noi am făcut acel pas. E bine-venit şi PNL, în măsura în care va împărtaşi valorile, principiile, proiectul pe care îl punem pe masă”, a declarat la Digi24 liderul PLUS, Dacian Cioloş.

El a mai spus momentul demarării discuţiilor privind coagularea opoziţiei depinde doar de liderii liberali.

”Când PNL va fi dispus să discutăm, vom discuta. Există discuţii, să nu aibă cineva impresia ne întoarcem spatele”, a mai spus Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici