Victor Paul Dobre: Apartamentul din Bucureşti trecut în declaraţia de avere este al fiului meu

Deputatul PNL Victor Paul Dobre precizează că apartamentul din Bucureşti pe care l-a trecut în declaraţia de avere a fost cumpărat în urmă cu opt-nouă ani pentru fiul său, care la acea vreme era student, locuinţa apaţinând în continuare acestuia.

424 afișări
Imaginea articolului Victor Paul Dobre: Apartamentul din Bucureşti trecut în declaraţia de avere este al fiului meu

Victor Paul Dobre (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Acum opt-nouă ani l-am ajutat pe fiul meu, aşa cum orice părinte îşi ajută copilul, să-şi ia un apartament de două camere în Bucureşti într-un bloc vechi. În acea perioadă el era student. În momentul achiziţiei apartamentului, eu nici măcar nu eram parlamentar. Această locuinţă a fost întotdeauna proprietatea fiului meu", a precizat pentru MEDIAFAX deputatul PNL Victor Paul Dobre.

El a menţionat că, deşi nu era obligat de lege, a trecut acest apartament în declaraţia de avere, de bună credinţă.

Dobre a subliniat că apartamentul respectiv se află în continuare în proprietatea fiului său.

Deputaţii Ion Diniţă (PC), Dănuț Culețu (FC), Daea Petre (PSD) şi Victor Paul Dobre (PNL) se numără printre aleşii care au solicitat asigurarea cazării de către Camera Deputaţilor, potrivit unui document transmis MEDIAFAX, însă menţionează apartamente în Bucureşti în declaraţia de avere.

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a preferat cazarea la hotel asigurată de Camera Deputaţilor. El menţionează în declaraţia de avere că deţine un apartament în Capitală de 55 mp., cumpărat pe numele lui Dobre Matei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici