Videanu: Amnistia fiscală a lui Geoană este o propunere de stat mafiot

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că anunţul liderului PSD Mircea Geoană referitor la amnistia fiscală este o propunere de stat mafiot, de stat din lumea a treia, pentru că măsura îi vizează pe cei şi-au dobândit ilicit averile.

19 afișări
Imaginea articolului Videanu: Amnistia fiscală a lui Geoană este o propunere de stat mafiot

Videanu: Amnistia fiscală a lui Geoană este o propunere de stat mafiot (Imagine: Mediafax Foto)

"În lipsa unui program de guvernare coerent, Mircea Geoană face o propunere de guvernare de stat mafiot, de stat de lumea a treia: amnistia fiscală pt cei care şi-au dobândit ilicit averea", a acuzat Adriean Videanu.

Prim-vicepreşedintele PDL a spus că anunţul lui Geoană "este de natură să creeze un hazard moral", pentru că oamenii se vor întreba dacă mai are sens să îşi plătească taxele şi impozitele către stat.

Videanu a mai arătat că propunerea lui Geoană este un demers iresponsabil, care trebuie respins de toate partidele politice.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în cadrul unei întâlniri cu studenţii Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, că social-democraţii analizează posibilitatea introducerii, după alegeri, a unei amnistii fiscale limitate pentru cei ce-şi aduc veniturile în legalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici