Videanu despre filmul cu Băsescu: O escrocherie de campanie a meşteşugarilor PSD

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu afirmă că imaginile în care preşedintele Traian Băsescu ar lovi un copil reprezintă "o escrocherie de campanie justificată pentru meşteşugarii de la PSD", care se va întoarce "ca un bumerang împotriva lor".

28 afișări
Imaginea articolului Videanu despre filmul cu Băsescu: O escrocherie de campanie a meşteşugarilor PSD

Videanu despre filmul cu Băsescu: O escrocherie de campanie a meşteşugarilor PSD (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Adriean Videanu a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Petroşani, că imaginile în care preşedintele Traian Băsescu ar lovi un copil sunt o "escrocherie a meşteşugarilor PSD", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am urmărit cu multă atenţie ceea ce s-a prezentat succesiv. Domnul care era la un metru de copil a ieşit aseară (joi seară - n.r.) la Realitatea TV şi a spus că nu a fost aşa. Astăzi (vineri - n.r.), doamna care i-a dat memoriul domnului preşedinte a spus că nu s-a întâmplat aşa ceva. Părintele a sunat din Spania şi a interzis, pe bună dreptate, oricui să facă o mediatizare pe seama copilului lui, ceea ce mă duce la concluzia că este o escrocherie de campanie justificată pentru meşteşugarii ăştia de la PSD, care sunt impecabili la diversiune. Atunci părerea mea este că se va întoarce ca un bumerang împotriva lor şi o să vedem rezultatul pe 6 decembrie. O astfel de mizerie este inacceptabilă într-un stat de drept, membru al UE", a precizat Adriean Videanu.

El a spus că nu exclude nici posibilitatea ca aceste imagini să fi fost trucate.

"Înclin să cred că da (este un trucaj - n.r.), nu am toate elementele să calific acest lucru, dar eu mi-am bazat declaraţia pe ceea ce au spus omul care era cel mai aproape, femeia care era cel mai aproape şi părintele copilului. Nu pot să iau de bun ce spune Dinu Patriciu", a precizat Videanu.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Într-o primă referire la conţinutul imaginii, preşedintele a refuzat să opineze dacă filmul este sau nu trucat.

După câteva ore, într-o declaraţie publică pe această temă, Băsescu a refuzat din nou orice comentariu asupra "calităţii" casetei difuzate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici