Videanu: Nu mă pun cu Marius Marinescu, pentru că are mintea odihnită

Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, joi, că face cadou cuplului Marius Marinescu – Marian Vanghelie licenţele Marmosim obţinute în guvernarea PSD, liderul democrat precizând că nu a înjurat pe nimeni “de mamă”, şi că nu se pune cu Marinescu, un om cu mintea odihnită.

2 afișări
Imaginea articolului Videanu: Nu mă pun cu Marius Marinescu, pentru că are mintea odihnită

Videanu: Nu mă pun cu Marius Marinescu, pentru că are mintea odihnită

“Adriean Videanu nu a primit nicio licenţă. Marmosim este societatea care, de 80 de ani, exploata în România resursele respective şi, în baza legii, Guvernul era obligat să emită Hotărârile pentru acele licenţe de care vorbeşte Marius Marinescu. Toate acele licenţe nu sunt funcţionale. Niciuna din carierele pentru care Marmosim a primit licenţa nu este de interes pentru Marmosim”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Adriean Videanu.

Liderul democrat a arătat că, în timpul campaniei electorale pentru Primăria Capitalei, candidatul PSD Marian Vanghelie a adus în duscuţie acest subiect al licenţelor Marmosim obţinute în anul 2004, iar acum Marius Marinescu reia această temă.

“Dau acele licenţe cuplului Vanghelie-Marinescu, dacă au nevoie. Le fac cadou acele licenţe, îi aştept, numai să-şi exprime interesul şi le cesionez, fără niciun fel de problemă”, a anunţat Videanu.

În replică la acuzele lui senatorului PD Marius Marinescu, liderul executiv al PD, Adriean Videanu a arătat: “Eu nu am înjurat în viaţa mea pe nimeni de mamă. Într-adevăr, l-am sunat pe Marinescu, spunându-i că îi interzic să îmi mai folosească numele în interiorul partidului. Dacă are o problemă, vine şi o discută în structurile autorizate ale partidului. Să nu îmi invoce mie numele în orice altă instanţă de partid, dar, în rest, poate să spună ce vrea”.

Videanu a precizat că nu îl dă în judecată pe Marinescu.

“Omul ăsta (Marinescu – n.r.) are mintea odihnită. Nu mă pot pune cu un om cu mintea odihnită”, a spus preşedintele executiv al PD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici