Videanu: Obiectivul PDL este ca România să atingă nivelul mediu de viaţă din UE până în 2020

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, în cadrul unei dezbateri, că este momentul ca dreapta să îşi asume construcţia instituţională a României şi că obiectivul fundamental al partidului este atingerea nivelului mediu de viaţă din UE, în două etape, până în 2020.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu: Obiectivul PDL este ca România să atingă nivelul mediu de viaţă din UE până în 2020

Videanu: Obiectivul PDL este ca România să atingă nivelul mediu de viaţă din UE până în 2020

Adriean Videanu a precizat că, în strategia de guvernare a PDL, obiectivul fundamental al acestei formaţiuni este atingerea nivelului mediu de viaţă din Uniunea Europeană, în două etapte, 2007 – 2013 şi 2014 – 2020.

„Istoria a demonstrat că stânga a guvernat foarte bine după o perioadă de bogăţie creată de dreapta. E momentul ca dreapta să treacă la construcţia instituţională a României şi să valorifice resursele societăţii”, a precizat Videanu.

El a susţinut că „este un fapt demonstrat” că piaţa liberă şi capitalismul sunt cele mai performante sisteme economice, iar acestea trebuie să fie promovate la nivel guvernamental.

Liderul PDL a mai spus că 2007 a fost un „an ratat” din punct de vedere al ţintelor şi echilibrelor macroeconomice, iar 2008 poate fi un „dezastru care să ducă România cu mult timp în urmă”.

„Avem un program de dreapta, pus în practică de o majoritate de stânga, dominat în activitatea legislativă de o putere de stânga”, a explicat Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici