Videanu: Ponta să fie procuror pentru PSD, şi poate, pentru propria persoană

Prim-vicepreşedinte PDL Adriean Videanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că liderul PSD Victor Ponta poate "să fie procuror pentru PSD şi pentru propria persoană", replicând astfel unei declaraţii a social-democratului.

23 afișări
Imaginea articolului Videanu: Ponta să fie procuror pentru PSD, şi poate, pentru propria persoană

Videanu: Ponta să fie procuror pentru PSD, şi poate, pentru propria persoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, vineri, la Liga aleşilor PSD, că ar mai vrea să fie procuror câteva zile, după ce PSD ajunge la guvernare, ca să se "uite" peste ce au făcut Gheorghe Flutur şi Gheorghe Falcă.

"Domnul Ponta să fie procuror pentru PSD, şi poate, pentru propria persoană", a spus Videanu, răspunând la o întrebare pe această temă.

Victor Ponta a spus, vineri, că este întrebat mereu ce funcţie ar putea avea dacă PSD ajunge la guvernare.

"Eu aş vrea să mai fiu procuror vreo două-trei zile, după ce ajunge PSD la guvernare, ca să mă uit peste ce au făcut Flutur şi Falcă. (...) Trebuie să aplicăm legea pentru cei de la PDL şi să le luăm banii înapoi. (...) Vreau măcar să îi condamnăm că au schimbat limba română, pentru că acum nu se mai spune hoţie, se spune Videanu, nu se mai spune corupţie, se spune Berceanu, nu se mai spune tupeu, se spune Anastase", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici