Vineri este ziua preşedintelui Băsescu. Ce cadou îi face Elena Udrea

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, aflată în vizită marţi pe un şantier din Bucureşti, a răspuns, întrebată de un jurnalist ce îi va face cadou preşedintelui Traian Băsescu vineri, de ziua lui, că Guvernul îi va oferi un buget rezonabil, cu deficit redus.

4113 afișări
Imaginea articolului Vineri este ziua preşedintelui Băsescu. Ce cadou îi face Elena Udrea

Vineri e ziua preşedintelui Băsescu. Ce cadou îi face Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebată dacă s-a gândit la un cadou pe care să-l ofere preşedintelui Traian Băsescu, cu ocazia zilei de naştere a acestuia, Udrea a întrebat: "E ziua preşedintelui?"

Un jurnalist a informat-o pe Elena Udrea că ziua preşedintelui este vineri.

"Îi facem cadou un buget rezonabil. Noi, cei de la guvern, cred că putem gândi un buget rezonabil, cu un deficit redus, aşa cum îşi doreşte preşedintele", a spus Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu va împlini 60 de ani vineri, 4 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici