Viorel Cataramă: Conducerea Dreptei Liberale a cerut membrilor să nu voteze la al doilea tur

Viorel Cataramă a anunţat că Biroul Politic Naţional al Dreptei Liberale, întrunit sâmbătă, a decis să ceară membrilor şi simpatizanţilor partidului să nu se prezinte la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de duminica viitoare.

675 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă: Conducerea Dreptei Liberale a cerut membrilor să nu voteze la al doilea tur

Viorel Cataramă: Conducerea Dreptei Liberale a cerut membrilor să nu voteze la al doilea tur

„Biroul Politic Naţional, întrunit în şedinţa în data de 16 noiembrie, a hotărât să solicite membrilor şi simpatizanţilor partidului să nu se prezinte la vot la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.
România va avea de ales intre doi socialişti, ori Dreapta Liberală nu poate şi nu va vota niciodată reprezentanţi ai stângii”, a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Votul la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 24 noiembrie.

Al doilea tur de scrutin va fi între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Potrivit rezultatelor finale prezentate joi de Biroul Electoral Central (BEC) a obţinut, în primul tur al alegerilor, 37,82%, Viorica Dăncilă - a avut 22,26%, iar Dan Barna - 15,02%.

Votarea în ţară are loc duminică, 24 noiembrie 2019, între orele 7.00 şi 21.00, cu posibilitatea de prelungire până cel mai târziu la ora 23.59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21:00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare. Votul în diaspora se va desfăşura de pe 22 până pe 24 noiembrie.

Taguri:
cataramă,
vot,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici