Viorica Dăncilă şi liderii PSD s-au reunit la sediul de partid. Discuţiile ar viza mobilizarea electoratului

Viorica Dăncilă, şeful de campanie Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor s-au reunit duminică seara la sediul partidului din Kiseleff. Discuţiile ar viza prezenţa la vot şi felul în care s-a mobilizat electoratul, potrivit unor surse politice.

1259 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă şi liderii PSD s-au reunit la sediul de partid. Discuţiile ar viza mobilizarea electoratului

Viorica Dăncilă şi liderii PSD, şedinţă la sediul de partid

Şi fostul ministru al Agriculturii Petre Daea este la sediul PSD. Social-democraţii discută, printre altele, despre prezenţa la urne a românilor, aceştia fiind mulţumiţi de felul în care s-a mobilizat electoratul PSD la vot, au precizat sursele citate.

Potrivit datelor oficiale oferite de Biroul Electoral Central, prezenţa la vot, la ora 16.00, a fost de 35,81%, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, comparativ cu primul tur, când la aceeaşi oră, prezenţa a fost de 33,4%. În anul 2014 prezenţa era de 44,50%.

De asemenea, 705.681 români au votat în străinătate până duminică la ora 16.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit BEC. A fost astfel depăşită prezenţa totală la urne în Diaspora de 675.348 din primul tur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici